Anke's blog

Anke's blog

Dag-16 Fisterra

Camino Lugo Fisterra 2016Geplaatst door ben za, september 24, 2016 18:23:50
Hola aquí Hola aquí estamos de nuevo,

Onze voetreis vanaf Lugo, Santiago, Muxia en Fisterra zit er op. Alleen de laatste 3,5 km naar Cabo de Fisterra nog! Vrijdagochtend wel even uitgeslapen. Een buskaart gekocht voor de terugreis naar Santiago en dan naar het 0,00 punt. Voordat we daar waren zijn we een ander pad in gegaan naar de Piedras Santos ( ofwel heilige stenen). Niet wetende dat het een flinke klim was. Maar eenmaal boven fantastisch een uitzicht geweldig! (Deze tip hadden we van Rudi een Pelgrim die vanuit Middelburg was komen lopen)
Hebben hier een hele poos gezeten en foto's gemaakt. Niet veel mensen doen dit maar het is zeker de moeite waard. Het weer was ons goed gezind en volop zon bij Cabo de Fisterra. Lekker rondgelopen en natuurlijk de foto bij paal 0.00 gemaakt en op de rotsen gezeten wat velen doen. De op een na stempel gehaald en naar beneden gewandeld. Even bij de haven gegeten en ons certificaat met stempel van Fisterra gehaald. Met de bus van 16.45 zijn we terug naar Santiago gegaan. Daar nog een paar dagen bijkomen en nagenieten van al het mooi's wat we mee gemaakt hebben.
Bye y se oye de nosotros. (Tot ziens en jullie horen nog van ons)
Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.
Geplaatst door Nicht Ria di, september 27, 2016 09:30:07

Wauw, wat hebben jullie een geweldige prestatie gedaan,en wat leuk dat ik vanuit mijn luiestoel zo mee mocht beleven wat jullie allemaal meegemaakt hebben.Dit neemt niemand jullie ooit meer af.Anke en Ben geniet nog van de komende dagen .Groetjes Ria.

Geplaatst door Ans M ma, september 26, 2016 19:00:50

Het is weer volbracht.TOP.

Geplaatst door Kees Bijwaard ma, september 26, 2016 08:32:19

Beste Anke & Ben, Van harte proficiat met het bereiken van het einddoel Finisterre. Fantastisch, het is gelukt!! De Tom-Tom zou zeggen: "Bestemming bereikt":-) Wat weer een mooie foto's en een adembenemend mooi uitzicht vanaf de rotsen. Nu nog lekker 'n paar dagen nagenieten in Santiago. Een goeie reis terug naar NL. Als jullie terug zijn spreken we elkaar gauw. Ben benieuwd naar alle belevenissen en bedankt voor jullie dagelijks verslag. Un cordial saludo (een hartelijke groet) van Kees.